Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 133 godine

Tehnička intervencija

10_Ispumpavanje vode_Jerovec

Dana, 11.02.2021. u 16:51 sati iz VOC-a JVP Varaždin zaprimljena je dojava o potrebi za ispumpavanje m vode iz podruma obiteljske kuće u Jerovcu . Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo sa 5 vatrogasaca. Na mjestu intervencije ustanovljeno je da u podrumskim prostorijama dimenzija 10x10 metara ima cca 0,5 metara vode. Voda je iz podruma ispumpana uz pomoć električne uranjajuće i motorne pumpe. Intervencija je završila u 17:12 sati.

04_Spašavanje u prirodi_Žgano vino

Dana, 10.01.2021. iz VOC-a  JVP Varaždin zaprimljena je dojava o vozilima koja su zapela na zaleđenoj cesti od Žganog Vina prema vrhu Ivanščice. Na intervenciju je upućeno zapovjedno vozilo sa 5 vatrogasaca, dok su još tri vatrogasca ostala u DVD-u u pripravnosti. Dolaskom na mjeso intervencije ustanovljeno je da se ne radi o jednom vozilu, već o desetak vozila koja su jedno iza drugog ostala na zaleđenoj cesti po kojoj se nije bilo sigurno voziti, obzirom da je prilikom pokušaja kretanja prema dolje dolazilo do okretanja vozila.

02_Uklanjanje crijepova s krova_Ivanec

Dana 08.01.2021. godine u 11.59 sati iz VOC JVP Varaždin zaprimljena je dojava o tehničkoj intervenciji na objektu u Ulici Vladimira Nazora u Ivancu.  Iz VOC-a je dobivena informacija da se radi o pomaknutim crjepovima na obiteljskoj kući koji mogu pasti na prolaznike. Na intervenciju je upućeno NV s 5 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije od vlasnika dobivamo informaciju da se crijep vjerojatno pomaknuo za vrijeme potresa.

69_Ispumpavanje vode Kaniža

Dana 30.12.2020. zaprimljena je dojava o potrebi za ispumpavanjem vode u mjestu Kaniža 1. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo sa 7 vatrogasaca. Uz pomoć jedne motorne i jedne el. potopne pumpe ispumpano je cca 10m3 vode. Površina podrumskih prostroija je bila 20m2. Intervencija je završila u 15:08 sati.

Stranice

Pretplati se na RSS - Tehnička intervencija