Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 134 godine

Tehnička intervencija

01_izvlačenje tijela utopljenika_Ivanec

Dana, 06.01.2022. u 14:36 sati iz VOC-a JVP Varaždin zaprimljena je dojava o tehničkoj intervenciji vađenja utopljenika iz jezera Jarki u Ivancu. Na intervenciju je upućeno zapovjedno i šumsko vozilo sa 8 vatrogasaca. Još tri vatrogasca ostala su u pripravnosti u DVD-u. Na mjestu intervencije od djelatnika PP Ivanec zaprimljena je informacija o lokaciji utopljenika, te da je tijelo potrebno izvući na obalu. Nakon izvršenog očevida, tijelo utopljenika izvučeno je na obalu gdje su ga preuzeli djelatnici PP Ivanec i PU Varaždin.

56_Transport osobe_pomoć hitnoj

Dana, 29.12.2021. u 12:59 sati od HMP zaprimljena je dojava o potrebi za pomoći prilikom prenošenja  osobe. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo sa 5 vatrogasaca, a malo kasnije i kombi vozilo sa još jednim vatrogascem. Osoba je prenijeta do vozila HMP, a koji su ga prevezli u bolnicu. Intervencija je završila u 13:25 sati.
 

 

 

55_Transport osobe_pomoć HMP

Dana, 27.12.2021. u 23:26 sati iz VOC-a JVP Varaždin zaprimljena je dojava o potrebi za pomoći djelatnicima HMP u prenošenju osobe. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo sa ukupno 7 vatrogasaca koji su djelatnicima HMP pomogli osobu iz vozila hitne unijeti u kuću. Intervencija je završila u 23:51 sati.

54_Transport osobe_pomoć HMP

Dana, 27.12.2021. u 17:59 sati iz VOCa JVP Varaždin zaprimljena je dojava o potrebi za pomoći djelatnicima HMP u prenošenju  osobe. Na intervenciju je upućeno navalno i zapovjedno vozilo sa ukupno 9 vatrogasaca koji su djelatnicima HMP pomogli osobu iznijeti iz kuće u vozilo hitne. Intervencija je završila u 18:25 sati.

51_Ispumpavanje vode_Lančić

Dana 06.12.2021. godine u 08:32 sati iz VOC JVP Varaždin zaprimljena je dojava o tehničkoj intervenciji, ispumpavanju vode na otvorenom prostoru u Lančiću. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo s 5 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije od vlasnika je zaprimljena informacija da je vodomjerno okno na dvorištu puno vode te da mu djelatnici Ivkom voda ne mogu očitati brojilo.

50_Spašavanje psa iz šahta_Ivanec

Dana, 23.11.2021. u 20:46 sati zaprimljena je dojava o potrebi spašavanja psa koji je upao u vodomjerno okno u Ivancu. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo IVANEC4 sa 4 vatrogasca. Na mjestu intervencije čekao je vlasnik psa koji nas je uputio prema šahtu u kojem je bio pas Bimbo. Bimbo je iz šahta dubokog cca 2 m sigurno i brzo izbavljen. Želimo mu brzi oporavak. :)

48_tehnička intervencija otvaranje stana _Ivanec

Dana, 12.11.2021. u 18:20 sati,  iz VOC-a je putem poruka zaprimljena dojava o potrebi otvaranja vrata na obiteljskoj kući u Ivancu. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo sa 3 vatrogasca. Na mjestu intervencije bili su djelatnici PP Ivanec koji su i pozvali vatrogasce. Nakon otvaranja vrata u kući je zatečena ženska osoba koju su zbrinuli djelatnici HMP. Završetak intervencije u 18:45.

47_Otvaranje stana_Ivanec

Dana, 12.11.2021. u 00:10 sati iz VOC-a JVP grada Varaždina zaprimljena je dojava o potrebi za otvaranjem vrata na obiteljskoj kući u Ivancu. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo sa 5 vatrogasaca . Na mjestu intervencije zatečeni su djelatnici PP Ivanec koji su i tražili otvaranje vrata. Vrata na obiteljskoj kući su nasilno otvorena, a dalje su preuzeli djelatnici PP. Intervencija je završila u 00:46 sat.

46_Otvaranje stana_Ivanec

Dana, 27.10.2021. nakon zaprimljene dojave iz VOC-a JVP Varaždin, izvršena je tehnička intervencije otvaranja stana na stambenoj zgradi u Ivancu. Na intervenciji su sudjelovala dva vatrogasca sa autoljestvom koji su uz pomoć košare preko balkona ušli u stan. Vrata na balkonu su bila otvorena, a vrata strana koja su se zbog zaboravljenih ključeva automatski zatvorila, otvorena su  iz nutarnje strane. 

44_prometna nesreća u cestovnom prometu

Dana 11.10.2021. godine u 13:30 sati iz VOC JVP Varaždin zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u cestovnom prometu u naselju Pece. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo s ukupno 6 vatrogasaca i navalno vozilo s još 2 vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo pripadnike DVD-a Margečan te osobno vozilo koje se nalazilo na livadi uz prometnicu. Do dolaska vatrogasaca unesrećeni je sam napustio vozilo. Iako se nije žalio na bolove od VOC-a je zatražen dolazak HMP.

Stranice

Pretplati se na RSS - Tehnička intervencija