Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 132 godine

Tehnička intervencija

14_Uklanjanje nagnutog stabla iznad kuća_Bedenec

Dana 12.02.2020. godine iz VOC JVP Varaždin zaprimljena je dojava o tehničkoj intervenciji - stablu nagnutom nad kuću. Na intervenciju je upućeno ZV s 5  vatrogasaca i AIL s 2 vatrogasca. Na mjesto intervencije zatekli smo suho stablo koje je bilo nagnuto nad krovom pomoćnog objekta te je prijetila opasnost da će se srušiti na krov. Uz pomoć AIL stablo je uklonjeno. Na intervenciji su bili prisutni djelatnici PP Ivanec. Intervencija je završila u 16:36 sati.

13_Tehnička intervencija_Ivanec

Dana 10.02.2020. godine iz VOC JVP Varaždin zaprimljena je dojava o tehničkoj intervenciji - sanacija kape dimnjaka u Ulici I.G.Kovačića. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo sa 6 vatrogasca te je naknadno pozvana i AIL sa 2 vatrogasca. Betonska kapa dimnjaka bila je odlomljena te je prijetila opasnost da će pasti. Kapa je uz pomoć auto ljestve vraćena na svoje mjesto. Vlasnica je upozorena da mora pozvati ovlašteno poduzeće koje će sanirati dimnjak i betonsku kapu. Intervencija je završila u 16:33 sati.

11_Tehnička intervencija

Dana, 10.02.2020. još dok je trajala intervencija u Rudarskoj ulici zaprimljena je dojava o odlomljenom plinskom dimnjaku na obiteljskoj kući na Horvatskom. Ekipa od 4 vatrogasca sa NV uputila se prema mjestu intervencije. Na mjestu intervencije vlasnik nam je pokazao limenidimnjak koji je bio savinut ali nije pukao te nije prijetila opasnost da adne na pod. Obzirom da je vjetar bio prejak dimnjak nismo ni dirali već smo se vratili u DVD.

10_Tehnička intervencija_Ivanec

Dana, 10.02.2020. čim je završena intervencija u Varaždinskoj ulici navalno vozilo sa 5 vatrogasaca upućeno je u Rudarsku ulicu gdje je uslijed olujnog vjetra bor od cca 20tak metara pukao na pola, a vrh je pao na krov montažnog limenog skladišta. Gornji dio bora je uz pomoć motorne pile izrezan i uklonjen sa krova.

08_Tehnička intervencija_Ivanec

Dana, 10.02.2020. istovremeno sa intervencijom u Kaniži upućeni smo na tehničku intervenciju gdje je olujni vjetar srušio kompletni krov sa trgovine autodijelova u Varaždinskoj ulici. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo sa 6 vatrogasaca. Olujni vjetar srušio je krov prekriven limenim pločama površine cca 60m2.Dio krova pao je ispred trgovine, a dio na susjedno dvorište.

07_Tehnička intervencija_Kaniža

Dana, 10.02.2020. iz VOC-a JVP grada Varaždina zaprimljena je dojava o raskrivenom krovu  u Kaniži. Na intervenciju je izašlo navalno vozilo sa 5 vatrogasaca. Na mjestu intervencije na obiteljskoj kući uslijed olujnog vjetra popadalo je desetak crijepova. Crijepovi su vraćeni na mjesto. Nakon odrađenog posla upućeni smo na ispomoć na intervenciju u Varaždinskoj Ulici gdje je vjetar srušio kompletno krovište, a dio vatrogasaca iz DVD-a Ivanec je već bio tamo.

06_Tehnička intervencija_Ivanec

Dana, 10.02. 2020. u 08:15 sati iz VOC-a JVP Varaždin zaprimljena je dojava o tehničkoj intervenciji uklanjanja dijela odlomljenog krovnog pokrova u Ulici S. Vukovića 6 u Ivancu. Na intervenciju je izašlo tehničko i zapovjedno vozilo sa 9 vatrogasaca. Uz pomoć ljestve rastegače uklonjeno je nekoliko m2 šindre i oluk koji je visio sa krova. Intervencija je završila u 08:35 sati

05_tehnička intervencija _Ivanec

Dana, 10.02. 2020. u 07:50 sati iz VOC-a JVP Varaždin zaprimljena je dojava o tehničkoj intervenciji uklanjanja dijela krovišta pomoćnog objekta u Ulici S. Vukovića 4 u Ivancu.Na intervenciju je izašlo tehničko i zapovjedno vozilo sa ukupno 9 vatrogasaca.  Kompletni krov sa garaže je uslijed jakog vjetra pao ispred kuće pa vlasnica nije mogla van. Krov sa limenim pokrovom površine cca 12 m2 odvučen je od vrata, a vlasnici je oslobođen  prolaz do kotlovnice. Intervencija je završila u 08:14 sati.

03_prometna nezgoda_Lepoglava

Dana, 20.01.2020. u   sati, iz VOC JVP Varaždin u 12:29 sati zaprimljena je dojava o prevrnutom osobnom vozilu kod Spomen groblja u Lepoglavi. Na tehničku intervenciju izašlo je tahničko vozilo  sa 6 vatrogasaca. Do dolaska na mjesto intervencije članovi DVD-a Lepoglava već su uspjeli izbaviti vozača iz vozila. Vozač je bio pri svjesti te su ga preuzeli djelatnici HMP. Zajedno sa članovima DVD-a Lepoglava  vozilo je izvučeno na prometnicu te mu je iz sigurnosnih razloga otpojen akumulator. Intervencija je završila u 13:55 sati.

Stranice

Pretplati se na RSS - Tehnička intervencija