Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 133 godine

Ostalo

26_Obrana od poplava_Ivanečka Željeznica, Stažnjevec, Lukavec, Iv. Naselje

Dana, 13.05.2019. u 09:30 sati nakon zaprimljene informacije od komunalnog redara Grada Ivanca o visokim vodostajima u Ivanečkoj Železnici, Stažnjevcu i Ivanečkom Naselju, na intervenciju sa zapovjednim vozilom izlazi zapovjednik VZG Ivanec. U obilasku mjesta Ivanečka Železnica ustanovljeno je da se voda iz potoka izlila preko prometnice kod "žutog mosta" Ivanečka Železnica 11a i na početku kod kućnog broja 74.  Obzirom da stanje nije bilo prekritično, izvršen je izvid i u Stažnjevcu kod kućnog broja 78, gdje je voda iz potoka već ulazila u dvorišta.

41_Lažna dojava

Dana 05.06.2018.  u 20:03 sati od građana je zaprimljena  dojava o požaru u Vitešincu. Nije bilo točne adrese ali se veliki otvoreni plaman vidio iz centra Ivanca. Na intervencij uje odmah izašlo NV sa 5 vatrogascaa. Dolaskom na mjesto intervencije ustanovljeno je da se radi o kotroliranom spaljivanju drvene građe. Povratak u DVD bio je u 20:19 sati. 

75_Izvid_Mihanovićeva 24

Dana 26.08.2017. godine u 20:37 sati na dojavu iz VOC JVP Varaždin izašli smo na intervenciju, požar otvorenog prostora na lokaciji Mihanovićeva 24, Ivanec. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo vlasnika koji je u popodnevnim satima  spaljivao daske i slični materijal. Mjesto spaljivanja je osigurao. Požar je dojavila susjeda. Našim dolaskom nije uočen plamen već manja količina žara. Potrebe za našim interveniranjem nije bilo. Na intervenciji je sudjelovalo ZV, SŠV i 8 vatrogasaca. Prisutni su bili i djelatnici PP Ivanec.

37_Vatrodojava ZABA Ivanec

 Dana, 23.12.2016. u 05:38 sati na dojavu iz VOC-a JVP Grada Varaždina izašli smo na intervenciju nakon uključene vatrodojave u poslovnici Zagrebačke banke u Ivancu na adresi.M. Maleza 1. Na intervenciju je izašlo ZV, NV i 7 vatrogasaca. U poslovnici banke bila je uključena vatrodojava, a obzirom da izvana nisu bili vidljivi znakovi požara čekali smo djelatnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić. Dolaskom zaštitara, provjerene su prostorije banke te je ustanovljno da nema potrebe za našom intervencijom. Nazočni djelatnici PP Ivanec.

26_Lažna dojava_Odgojni dom Ivanec

Dana, 05.10.2016. u 20:43 sati, nakon dojave iz VOC-a JVP Varaždin izašli smo na požar otvorenog prostora u Pahinsko 6, Ivanec. Izašli smo sa NV i 4 vatrogasca. Na mjestu intervencije saznali smo da se radi o lažnoj dojavi koju je dojavio jedan od štićenika Odgojnog doma Pahinsko. Na putu do intervencije susrećemo  pripadnike HMP Ivanec koji su također tzaprimili lažnu dojavu iz Odgojnog doma. Na mjesto intervencije izašla je policija. Intervencija je završila u 21:00 sati.

 

 

18. Izvid Itas_Ivanec

Prema dojavi 05.05. 2015. u 11:15 sati došlo je do zadimljavanja dijela pogona u tvornici „Itas“ Ivanec. Dolaskom na mjesto intervencije od stručnjaka ZNR dobivam informaciju o većoj količinio dima (sumaglice) koja se nakupila u hodniku pogona ali nije moguće otkriti izvor. Otvoreni su kanali na podu kroz koje je dim izlazio ali je već bilo razrijeđeno i provjetreno. Zbog nedostatka eksploziometra nismo bili u mogućnoti provjeriti koncentraciju. Radnicima je predloženo da prate situaciju i da se u slučaju ponovnog ponavljanja dima jave vatrogascima.

Pretplati se na RSS - Ostalo