Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 136 godina

Ostalo

10_Vatrodojava _Spar

Dana, 23.03.2024. iz VOC-a JVP Varaždina, po Vatrodojavi iz trgovine Spar, zaprimljena je dojava o intervenciji. Na intervenciju je izašlo navalno vozilo sa 5 vatzrogasaca. Na mjestu intervencije ustanovljeno je da nema potrebe za našom intervencijom. 

67_Požar kuće_Stažnjevec

Dana 28.05.2023. godine u 00:13 sati iz VOC JVP Grada Varaždina zaprimljena je dojava o mogućem požaru kuće koja je polijana benzinom. Na intervenciju je upućeno NV s 4 vatrogasca. Na mjestu intervencije nije zatečen otvoreni plamen ali je bio izražen miris benzina.  Na obiteljskoj kući otvroeni su svi prozri da se pare benzina provjetre. Privremeno je iskopčana el. energija, a korištenje otvorenog plamena do potpune sanacije nije dozvoljeno. Intervencija je završila u 01:17 sati.

14_Vatrodojava_Ivanec

Dana, 26.03.2023. u 11:00 sati, nakon vatrodojave oglašene u jednoj tvrtci u Ivancu na intervenciju je bilo spremno izaći 6 vatrogasaca sa dva vozla, no prije samog izlaska na intervenciju, javljeno je da je dojava lažna, te da nema potrebe za interveniranjem.

51_Izvid

Dana, 31.08.2022. u 00:57 sati iz VOCa JVP Grada Varaždina zaprimljen je poziv da se možda vidi neki dim oko tvornice za preradu drveta Drvodjelac u Ivancu. Dojavitelj je navodno primjetio neki dim i svjetla u blizini tvornice. Nakon žurnog izvida, provjere i razgovora sa portirom, ustanovljeno je da se ne radi o dimu već o vodenoj pari koja je prilikom postupka parenja drveta izlazila iz komora za parenje. U 01:30 vatrogasci su bili ponovo u krevetima. :)

26_Obrana od poplava_Ivanečka Željeznica, Stažnjevec, Lukavec, Iv. Naselje

Dana, 13.05.2019. u 09:30 sati nakon zaprimljene informacije od komunalnog redara Grada Ivanca o visokim vodostajima u Ivanečkoj Železnici, Stažnjevcu i Ivanečkom Naselju, na intervenciju sa zapovjednim vozilom izlazi zapovjednik VZG Ivanec. U obilasku mjesta Ivanečka Železnica ustanovljeno je da se voda iz potoka izlila preko prometnice kod "žutog mosta" Ivanečka Železnica 11a i na početku kod kućnog broja 74.  Obzirom da stanje nije bilo prekritično, izvršen je izvid i u Stažnjevcu kod kućnog broja 78, gdje je voda iz potoka već ulazila u dvorišta.

41_Lažna dojava

Dana 05.06.2018.  u 20:03 sati od građana je zaprimljena  dojava o požaru u Vitešincu. Nije bilo točne adrese ali se veliki otvoreni plaman vidio iz centra Ivanca. Na intervencij uje odmah izašlo NV sa 5 vatrogascaa. Dolaskom na mjesto intervencije ustanovljeno je da se radi o kotroliranom spaljivanju drvene građe. Povratak u DVD bio je u 20:19 sati. 

75_Izvid_Mihanovićeva 24

Dana 26.08.2017. godine u 20:37 sati na dojavu iz VOC JVP Varaždin izašli smo na intervenciju, požar otvorenog prostora na lokaciji Mihanovićeva 24, Ivanec. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo vlasnika koji je u popodnevnim satima  spaljivao daske i slični materijal. Mjesto spaljivanja je osigurao. Požar je dojavila susjeda. Našim dolaskom nije uočen plamen već manja količina žara. Potrebe za našim interveniranjem nije bilo. Na intervenciji je sudjelovalo ZV, SŠV i 8 vatrogasaca. Prisutni su bili i djelatnici PP Ivanec.

37_Vatrodojava ZABA Ivanec

 Dana, 23.12.2016. u 05:38 sati na dojavu iz VOC-a JVP Grada Varaždina izašli smo na intervenciju nakon uključene vatrodojave u poslovnici Zagrebačke banke u Ivancu na adresi.M. Maleza 1. Na intervenciju je izašlo ZV, NV i 7 vatrogasaca. U poslovnici banke bila je uključena vatrodojava, a obzirom da izvana nisu bili vidljivi znakovi požara čekali smo djelatnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić. Dolaskom zaštitara, provjerene su prostorije banke te je ustanovljno da nema potrebe za našom intervencijom. Nazočni djelatnici PP Ivanec.

Stranice

Pretplati se na RSS - Ostalo