Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 129 godina

Najnoviji sadržaj

Po dojavi iz VOC-a JVP Varaždin izašli smo na tehničku intervenciju ispumpavanja vode iz podruma u ulicu Josipa Kraša br4 u Ivancu. Na intervenciju je upućeno kombi vozilo sa dva vatrogasca.  Oko 100 m2 podrumskih prostora bilo je puno vode. Voda je ispumpana uz pomoć motorne pumpe, a kasnije i uz pomoć el. potopne pumpe. Intervencija je trajala dugo jer je voda cijelo vrijeme doticala iz potoka kamo je spojena odvodna cijev.  
Po dojavi iz VOC-a JVP Varaždin izašli smo na tehničku intervenciju ispumpavanja vode iz podruma u Lančiću br2. Na intervenciju je izašlo KV sa dva vatrogasca.  Naknadno im se pridružilo i tehničko sa još tri vatrogasca. Uz pomoć dvije motorne i jedne električne pumpe iz podruma je ispumpano cca 10m3 vode. 
Dana, 19.09.2017. u 07:19 sati po dojavi iz VOC-a JVP Varaždin izašli smo na tehničku intervenciju ispumpavanja vode iz podruma klijeti na Jarbeščici bb u Ivancu. Na intervenciju je upućeno ZV sa 3 vatrogasca. Voda je ispumpana uz pomoć potopne el. pumpe, a ispumpano je oko 2m3 vode.
Dana 19.09.2017. u 07:06 sati po dojavi iz VOC-a JVP Varaždin  izašli smo na tehničku intervenciju obrane od poplave i nadiranja vode koja je iz potoka ulazila u obiteljsku kuću. Uz pomoć dvije motorne pumpe ispumpana je voda iz dvorišta, a uz pomoć stroja od PZC-a Varaždin pročišćeno je korito potoka pa je voda pala i više nije ulazila u dvorište.  Intervencija je završila u 08:16 sati.
Dana 26.08.2017. godine u 20:37 sati na dojavu iz VOC JVP Varaždin izašli smo na intervenciju, požar otvorenog prostora na lokaciji Mihanovićeva 24, Ivanec. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo vlasnika koji je u popodnevnim satima  spaljivao daske i slični materijal. Mjesto spaljivanja je osigurao. Požar je dojavila susjeda. Našim dolaskom nije uočen plamen već manja količina žara. Potrebe za našim interveniranjem nije bilo. Na intervenciji je sudjelovalo ZV, SŠV i 8 vatrogasaca. Prisutni su bili i djelatnici PP Ivanec. Intervencija završila u 21:00 sati.
Dana 23.08.2017. godine u 12:41 sati po dojavi iz VOC-a JVP Varaždin izašli smo na tehničku intervenciju, pranje prometnice nakon prometne nesreće. Prometnica je sanirana pomoću apsorbensa te je isprana vodom. Na intervenciji je sudjelovalo TV i 4 vatrogasca. Prisutni su bili djelatnici PP Ivanec. Završetak intervencije u 13:07 sati.
Dana 11.08. 2017. u 07:50 sati zaprimljena je dojava o još jednom srušenom stablu na prometnicu u Ulici Gorenec u Tužnom prema OPG Franić. Nakon što je odrađena 72. intervencija u Cerju Tužnom oprema i vatrogasci (AIL,ZV i 6 vatrogasaca) upućeni su na mjesto događaja. Stablo je uz pomoć motornih pila izrezano na manje komade i uklonjeno s prometnice. Intervencija je završila u 08:55 sati
Dana 11.08. 2017. u 07:21 sati iz VOC-a je zaprimljena dojava o srušenom stablu na kuću u Cerju Tužnom. Na intervenciju je izašlo zapovjedno vozilo i autoljestva sa 6 vatrogasaca. Stablo je izrezano na manje komade i uklonjeno. Intervencija je završila u 08:30 sati.
Dana, 11.08.2017. iz VOC-a JVP Varaždin zaprimljena je dojava o srušenom stablu na cestu koja vodi prema željezničkoj postaji u Cerju Tužnom. Na intervenciju je izašlo zapovjedno vozilo i autoljestva sa 5 vatrogasaca. Stablo starog kestena izrezano je i uklonjeno s cete. Intervencije završila u 06:05 sati.
Dana 10.08.2017. u 20:19  sati nakon povratka s požara, od građana je zaprimljena  dojava o vodi u podrumu nakon olujnog nevremena u ulici I.G.Kovačića  u Ivancu. Na intervenciju je izašlo zapovjedno i tehničko vozilo sa 8 vatrogasaca. Na mjestu intervencije po kompletnom podrumskom prostoru bilo je 30 cm vode. Ispumpano je oko 1000 litara vode. Voda je ispumpana uz pomoć motorne pumpe. Povratak u DVD u 20:48 sati.