Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 133 godine

Vrijedna donacija poduzeća STH Ivanec

U petak, 13.10.2017. uz vruće kestene i roštilj, četrdesetak članova DVD-a Ivanec podružilo se u poslijepodnevnim satima na dvorištu DVD-a Ivanec. Malo odmora nakon intenzivne sezone, jer ove godine intervencije su bile mnogobrojne. Početkom godine uslijed velikih količina snijega zaredale su se tehničke intervencije kada je trebalo uklanjati mnogobrojna stabla i polomljeno granje sa prometnica i električnih vodova. Zatim su se zaredale poplave, pa u dva navrata olujna nevremena, da bi sve završilo s 50 tak intervencija ispumpavanja i obrane od poplava.  Tako je kroz godinu upisana i  121. intervencija, što je daleko iznad godišnjeg prosjeka koje odrađuju vatrogasci DVD-a Ivanec.

Druženju su se priključili predstavnici poduzeća STH, trgovine „MOTO 1“ iz Ivanca koji su donijeli neočekivan poklon. Naime, kako su rekli, cijelu godinu gledaju kako se ivanečki vatrogasci bore sa srušenim stablima i granama i odlučili su se donirati motornu pilu Husqvarna 545 i zaštitne slušalice. Ne krijući oduševljenje i zahvalnost, uz prigodno fotografiranje, doniranu opremu preuzeli su članovi DVD-a Ivanec

Ova vrijedna donacija svakako je došla u prave ruke, jer će kroz rad vatrogasaca biti na pomoć široj zajednici i žiteljima grada Ivanca.

Inače, s trgovinom „MOTO 1“ ivanečki vatrogasci imaju kvalitetnu dugogodišnju suradnju. Sve tri motorne pile i rezačica za beton kojima se koristimo kupljene su i redovito se servisiraju u njihovom servisu.

Još jednom, veliko HVALA na donaciji!