Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 131 godinu

Natjecanja

20. gradsko natjecanje VZG Ivanec

U subotu, 17. rujna, održano je 20 gradsko natjecanje vatrogasnih društava s područja grada Ivanca. Okupilo se preko 200 vatrogasaca koji su svoje vještine i uvježbanost pokazali u sedam kategorija. Članovi DVD-a Ivanec nastupili su s 5 odjeljenja i osvojila 3 prva mjesta (djeca muška i ženska te ženska mladež), te po jedno drugo (ženska "A" ekipa) i treće mjesto (muška "A" ekipa). Valja napomenuti da je na gradskom natjecanju iz DVD-a Ivanec po prvi puta nastupila ekipa ženske djece (6-12 godina) i ženska "A" ekipa.  

XV. Memorijalni KUP Branimir Špehar _Budrovci

  Đakovo Izvode se vježbe 3/1a i mladež (bez štafete). Kotizacija 350 kn

19. GRADSKO VATROGASNO NATJECANJE VZGI

VZG Ivanca organizira 19. gradsko vatrogasno natjecanje koje će se održati 16. kolovoza 2015. (nedjelja) u Radovanu s početkom u 14:00 sati. Kategorije u kojima će se ekipe natjecati su: -djeca od 6 do 12 godina – muška i ženska -mladež od 12 do 16 godina – muška i ženska -seniori   - "A" kategorija - muški i žene -"B" kategorija – muški    Natjecanje će se provoditi prema Pravilniku HVZ (izdanje 2012. godine). Na natjecanju će se izvoditi dvije vježbe i štafetna utrka bez prepreka (za seniore i djecu), a za mladež štafetna utrka sa preprekama na 8 dionica. Tri prvoplasirane ekipe iz svake kategorija osvajaju pehare i diplome, dok će natjecateljske ekipe djece primiti medalje za osvojena prva tri mjesta. Prijave započinju u 13:30 sati.    Ukoliko postoji Vaš interes za nastup na natjecanju, molimo Vas da nam to potvrdite prijavom ekipa najkasnije do petka, 07. kolovoza 2015. godine, na e-mail Zajednice: vzg.ivanec@gmail.com .               U slučaju lošeg vremena natjecanje će biti odgođeno.

5. KUP Donja Voća

Danas, 26.07. ekipa (djeca muška 6-12 godina) iz DVDa Ivanec učestvovala je na vatrogasnom natjecanju u Voći Donjoj. U konkurenciji od 15 ekipa osvojili su broncu. Čestitamo!